Vacature: algemeen fysiotherapeut

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als fysiotherapeut bij een professionele, innovatieve organisatie die midden in de samenleving staat? Voor onze vestigingen van De Akker in Elburg, Epe en Wezep zijn we op zoek naar een algemeen fysiotherapeut.

Wat, waar en hoe

We zoeken een nieuwe collega voor 3 dagen per week. Je behandelt cliënten bij onze vestigingen in Elburg, Epe en Wezep en in de thuissituatie. Daarnaast verzorg je medische trainingen. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de steun van je collega’s: een jong en dynamisch team met aanvullende specialisaties en expertise.

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie!
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie

CV en motivatie

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij De Akker? Neem dan contact op met vestigingsleiders Willem van Essen (willem.vanessen@de-akker.nl) of Richard Wakker (richard.wakker@de-akker.nl).

Meteen solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Janine Lamberink, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.

* De Akker: een Top Health Groep-praktijk

Sinds 2020 vormen De Akker, De Haere en Fyon samen de Top Health Groep (THG): een innovatieve organisatie voor fysio- en ergotherapie en gezond bewegen met ca. 200 medewerkers en 34 vestigingen in Twente, Salland en Noord-Veluwe. De drie praktijken werken onder hun eigen vertrouwde namen, maar achter de schermen neemt THG de vestigingsteams veel werk uit handen. Zo kunnen de therapeuten zich bezighouden met wat ze het liefst doen: mensen helpen om fit en vitaal te leven.