Vacature: algemeen fysiotherapeut

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als fysiotherapeut bij een professionele, innovatieve praktijk die midden in de samenleving staat? Voor onze vestiging in Wezep zijn we op zoek naar een algemeen fysiotherapeut.

Wat, waar en hoe

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken we een nieuwe collega voor ca. 32 uur per week. Een paar jaar ervaring is prettig, want je kunt meteen zelfstandig aan de bak: het gaat hier om overname van een bestaand cliëntenbestand. Je behandelt cliënten bij onze vestiging in Wezep, in de thuissituatie en verzorgt medische trainingen. Natuurlijk kun je daarbij rekenen op de steun van je collega’s: een jong en dynamisch vestigingsteam met veelal mastergeschoolde therapeuten. Daarnaast heb je ook regelmatig overleg met de vakspecialisten binnen de Top Health Groep* in Overijssel en Noord-Veluwe.

Wat neem jij mee?

  • je positieve energie!
  • je talent om mensen en initiatieven in beweging te brengen
  • een scherp oog voor de mens achter de klacht
  • goede ideeën over positieve gezondheid in de praktijk
  • de kunst om vooral mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen
  • de drang om te blijven leren en ontwikkelen
  • een afgeronde opleiding fysiotherapie en enige jaren ervaring.

CV en motivatie

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij De Akker? Neem dan contact op met Willem van Essen via willem.vanessen@de-akker.nl. Direct solliciteren kan ook: stuur in dat geval je cv en motivatie naar Ramina Reefman, HR-adviseur via werken@tophealthgroep.nl.

*De Akker: een Top Health Groep-praktijk

Per 1 januari 2020 hebben Fyon, De Haere en De Akker de krachten gebundeld in de Top Health Groep (THG). Een organisatie van drie innovatieve praktijken voor fysio- en ergotherapie met in totaal 30 vestigingen in Overijssel en Noord-Veluwe. Wat ons bindt? Een positieve benadering van gezondheid en de overtuiging dat beweging de bron is van een fit en vitaal leven.